ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на ЦСКА Майкъл Естрада има хронична контузия, която му пречи да играе на ниво. Еквадорският национал е бил привлечен на „Армията“, след като първоначално никой не открил проблема.

И тъй като нападателят не се намираше във форма и се оплакваше от друга травма, лекари му направили по-подробни изследвания. Именно на тях е изскочила въпросната хронична контузия. Но, както се вика: „След дъжд – качулка“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Според медиците вариантите са два: Операция или по-продължително медикаментозно лечение.

„Хирургическата интервенция не е задължителна, има немалко случаи, в които футболисти играят с въпросната травма. Дали обаче те са пълноценни при това положение – едва ли“, коментират във футболните ни среди.

На всичко отгоре Естрада не се чувствал комфортно в България. Имал проблем с адаптацията.

Еквадорецът пристигна в ЦСКА като преотстъпен от мексиканския Толука. При положение, че здравословното състояние на Майкъл не бъде стабилизирано, не е изключен вариантът ЦСКА да се опита да го върне в Мексико преди края на едногодишния наем.

"Вижте, човек не бива да е краен. Нека изчакаме. Може пък момчето да се оправи, да свикне и да започне да вкарва голове", твърдят от Борисовата градина. На най-високите етажи обаче вече мислят друго... 

Откакто дойде в ЦСКА, Естрада е взел участие в два мача. И то като резерва. Вчера даже и в групата за ремито 1:1 със Славия го нямаше. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!