ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Бившият футболен съдия и настоящ лектор и анализатор Детелин Баялцалиев крикикува остро отсъжданията на Георги Давидов в 1/8-финала за Купата на България между Лудогорец и Левски. Шампионите спечелиха с 2:1 и се класираха напред. Давидов обаче показа двоен аршин и за едентични ситуации реши да даде дузпа за "сините", но не и за "орлите", които имат сериозни претенции към него. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„За пореден път се убеждавам, че Давидов е случайно поставен от някого в съдийството. Заради него Петър Петров отказа много добър съдия, който вместо да бъде предложен за международен, беше изваден от "А" група“, написа в социалните мрежи Детелин Баялцалиев. 

Лудогорец разплака Левски! Кордоба пропусна скандална дузпа в 90-ата минута ВИДЕО

„Освен очевидното, малко професионално: Не може да отидеш до корнера, за да прецизираш къде е поставена топката и да оставиш 18 човека в наказателното поле без контрол. Възниква конфликт – номер 6 от Лудогорец два пъти провокира, бутайки противник, Давидов го няма да направи превенция, свири нарушение на Цунами за удар с ръка – няма картон, преди това и след това картони на централните защитници за нарушения на 50 метра от вратата. Кой те учи, г-н Давидов? А къде е картона при дузпата? Къде Ви е граматиката? Уважаеми г-н Давидов, когато в добавеното време си показал картон за бавене, което също е забавяне, трябва да удължиш времето още … Освен ако не си умрял от страх“, написа Баялцалиев.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК