Старши треньорът на Вихрен Филип Филипов сподели, че по време на лятната подготовка за новото първенство предвижда да изпробва наличните си футболисти в контроли, чиито брой ще бъде между 8 и 10.

Сигурните нови попълнения засега са Рангел Абушев, братята Димитър и Владимир Байреви от Марица, Владимир Кабранов от отбора на Банско. В Сандански се завръщат преотстъпените Руслан Иванов от Банско, Момчил Милчов от Родопа и Светльо Саватов от Малеш (Микрево).

В подготовката на Вихрен ще се включат и четирима футболисти от ДЮШ на клуба. В момента се водят преговори и с 2-3 млади и перспективни играчи от други български отбори. Ще има и футболисти, които ще премина пробен период.

Първата тренировка на отбора на Вихрен ще се проведе от 9:30 часа на 6 юли (понеделник) на градския стадион в Сандански. В момента български и чуждестранни отбори проявяват интерес към защитника на тима Марсел Еламе. Той ще бъде трансфериран при условие, че някоя от отправените оферти задоволи президента на клуба Константин Динев.