ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача на "Герена" Дарин Ангелов и Гери Малкоданска в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Левски днес ще направи седми опит да спре лошата серия и най-после да запише победа. Отборът на Станимир Стоилов приема Славия в най-старото столично дерби. Двубоят от 18-ия кръг на Еfbet Лига е от 17:30 на "Герена". 

На 12 октомври Славия победи "сините" с 2:1 в "Овча купел" с голове на капитана Галин Иванов и Кемело Нгуена. Почетното попадение за състава на Мъри падна в добавеното време, вкара го юношата Марин Петков. След това последваха цели пет поредни равенства за Левски, който в миналия кръг не успя да спечели и срещу последния в класирането Спартак (Варна) (2:2). "Белите" пък надвиха Черно море с 1:0 преди седмица и имат равни точки със "сините" и "моряците" - по 29.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Добрите новини за Мъри Стоилов са свързани със завръщането на Ивелин Попов, който дори може да стартира от първата минута днес. Билал Бари и Илиян Стефанов обаче продължават да лекуват контузии, а на облекчен режим преди столичното дерби тренираха юношата на Славия Филип Кръстев и Жереми Петрис. Те обаче се очаква да бъдат на линия на срещата. 

При Славия Ертан Томбак е с фрактура на ръката и няма да бъде на разположение на Златомир Загорчич. Авторът на победното попадение срещу Черно море Ахмед Ахмед до последно ще бъде под въпрос, като "белите" се надяват да може да поведе атаката и на "Герена".

ЛЕВСКИ - СЛАВИЯ 

Днес от 17:30 часа
София, ст. "Виваком Арена - Георги Аспарухов"
Съдия: Георги Кабаков
Пряко по Диема Спорт

Вероятни състави:

Левски София
ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Цунами, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сунберг, Жереми Пертис, Андриан Краев, Филип Кръстев, Уелтън, Георги Миланов, Роналдо, Ивелин Попов  
Контузени: Билал Бари, Илиян Стефанов
Наказани: няма
Треньор: Станимир Стоилов
Славия София
СЛАВИЯ: Светослав Вуцов, Людовик Соарес, Венцислав Керчев, Емил Виячки, Христо Попадийн, Кемело Нгуена, Кристиан Добрев, Тони Тасев, Галин Иванов, Георги Вълчев, Ахмед Ахмедов
Контузен: Ертан Томбак
Наказани: няма
Tреньор: Златомир Загорчич

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК