ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Феновете на Левски окуражиха Илиян Стефанов, който беше покрусен от трагедия. В навечерието на мача с ЦСКА 1948 футболистът на "сините" загуби баща си. Аврам Стефанов е починал внезапно. 

Таткото на Илиян също беше голям фен на Левски и подкрепяше сина си, преживявайки емоционално всеки негов мач.

В тежкия за халфа момент дойде подкрепата на феновете. По време на мача с ЦСКА 1948, загубен с 1:2, в сектор "Б" беше разпънат транспарант, насочен към Илиян. 

"Илияне, бъди силен! Почивай в мир, Ами Стефанов", обърнаха се запалянковците към героя от финала за Купата на България през 2022 г.

Снимката на транспаранта беше качена в социалните мрежи от половинката на Стефанов, след което той я сподели в своя "Инстаграм".

Въпреки огромната загуба, Илиян стисна зъби и се появи на терена срещу ЦСКА 1948 в събота вечер, показвайки огромно мъжество и сърцата игра. Стефанов много мъжки приема загубата на своя родител. Феновете и съотборниците му са плътно зад него. 

Управителят на БЛИЦ Ивайло Крачунов и екипът на медията ни изказват най-искрени съболезнования на Илиян Стефанов и съжаляват за загубата на родителя му, както и споделят болката му!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!