Привържениците на "Левски" за пореден път скочиха на играчите, които ги разочароваха и в петък, когато загубиха с 0:1 домакинството на Берое. От Фонд Сектор "Б" се нахвърлиха върху футболистите, но не подминаха и шефовете на клуба.

Публикуваме написаното от ултрасите на страницата им във "Фейсбук":

„За фуболистите и цялото РАКоводство на професионален (??) футболен (??????) клуб Левски София всичко е отдавна казано и показано. И с ултимативи, и с искрени молби, и с декларации, и с призиви и позиции, и с гореща подкрепа, и с презрение и бойкот. Когато си мъж или разбираш или не. Тези вече не будят смях дори у противниците. Когато си жалък и безхарактерен, вече не предизвикваш смях, а само съжаление и апатия. Никой не може да даде адекватен отговор как в един мач можеш да смажеш с игра за полувреме най-добре играещият отбор в България, а след 5 дни да не можеш да си подаваш топката. Явно разковничето наистина са думите мъж и характер. Философията на Левски винаги се е градила върху тези думи. Уви, наред с всичко, което съсипахте и унизихте в този клуб, и те паднаха жертва...

Другата събота едни истински шампиони и мъже с характер, които нямат нито парите, нито известността на футболните лигочи, ще защитават честта на Левски София в един адски труден момент срещу един изключително тежък и особен за нас противник. Тежък заради безспорните преимуществени качества, особен и неприятен за нас заради своето име и гей наклонности.

Сигурни сме, че мъжете на Тити ще излязат, за да играят на върха на силите си и да се опитат да победят. Защото така правят мъжете. А в битката, каквото сабя покаже...

Наш дълг е да изпълним до последното място зала "Универсиада" и да подкрепим шампиона на България. Някои хора правят всичко по силите си, за да ни откажат от Левски София. Проклети да са, те ще отговарят един ден за делата си пред Бога. Ние няма да се откажем, нито предадем.

Всички в "Универсиада" срещу Партизан! Имате 1 седмица да направите своите планове и избори. Ако изборът и планът ви е Левски, значи още веднъж ще застанем рамо до рамо в борбата. И така всеки път докато не я спечелим завинаги!

Ад да настане, глас да не остане! Само Левски докрай!", написаха запалянковците.

Двубоят на баскетболния "Левски" срещу Партизан от Адриатическата лига ще бъде идната събота от 19:00 часа в столичната зала "Универсиада".