ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Работещият в сянка за ЦСКА Стойчо Стоилов е разпитвал защитника на Левски Ноа Сонко Сундберг за футболист, попаднал в полезрението на „червените“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ставало въпрос за бранител от скандинавска страна, който е бил съотборник с настоящия играч на „сините“, разбра БЛИЦ. Сундберг е дал само позитивна информация на Стойчо Стоилов.

БЛИЦ вече на няколко пъти писа, че ЦСКА има договорка със скандинавец, който ще подсили защитата от януари месец. Дали става въпрос за същия футболист, може само да гадаем.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Източници от Борисовата градина добавиха сензационно пред БЛИЦ, че още един играч от тази част на Европа е в зимния обсег на 31-кратните шампиони. Неговият пост обаче засега се пази в тайна.

„Двама са скандинавците, които искаме. Единият е много близък с Джонатан Линдсет. Другият е бил съотборник със Сундберг от Левски. Близо сме и до привличането на централен нападател. Саша Илич желае на всяка цена такъв, защото, знаете, Бамба е опериран и ще разтрогнем с него“, разкриха още от управата на ЦСКА пред БЛИЦ.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК