ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Бившият играч на ЦСКА Тончи Кукоч използва профила си във „Фейсбук“, за да направи сериозни критики към журналисти от хърватските медии. Той ги атакува заради критики, които са писани в миналото за националния вратар Доминик Ливакович.

27-годишният страж се превърна в герой, след като спаси три дузпи на осминафинала на Мондиал 2022 срещу Япония. Ливакович е откритие на българския специалист Ивайло Петев, който го налага като титуляр на Динамо (Загреб) през есента на 2016 г. Треньорският нюх на Петев не го подвежда, тъй като още на следващата година вратарят дебютира за националния отбор на Хърватия.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Ливакович от момента на дебюта си за националния отбор е подценяван и подценяван. Критикува се, когато трябва и когато не трябва. Същото продължи и на сегашното световно първенство. Сега същият Ливакович класира Хърватия на четвъртфинал. Повечето журналисти, които го плюят през цялото време, сега се състезават кой ще го похвали най-много. Ако някой заслужаваше петте си минути слава, това беше точно Доминик“, написа Кукоч във „Фейсбук“.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК