Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е привикал на среща треньора Саша Илич. Двамата са имали доста продължителен разговор, научи БЛИЦ. Не е ясна причината за провеждането му. Нито път какво точно са си казали.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Ганчев и Илич разговаряха надълго и нашироко. Подробностите остават пълна мъгла. Знаете, че голямата цел е влизане в групите на Лигата на конференциите. Тя обаче стана по-трудно достижима заради загубата от Сейнт Патрикс Атлетик с 0:1 в София. Сега на реванша победата с два гола разлика е повече от задължителна. Или в крайна сметка с дузпи“, коментираха източници на БЛИЦ от Борисовата градина.

Припомняме, че цялата оперативна власт в ЦСКА е в ръцете на Данаил Ганчев. Баща му уж само дава парите и не се намесва в нищо. Този път обаче лично Гриша Ганчев е привикал и разговарял със Саша Илич.

„Червените“ тръгват за Дъблин в сряда. В четвъртък е ответният мач. При краен успех те ще имат още едно препятствие, за да влязат в групите - победителя от Брьондби - Базел. Датчаните имат преднина от 1:0 след първата среща. 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК