Дали основните фенски фракции на ЦСКА ще продължат да подкрепят отбора през новия сезон, ще стане ясно съвсем скоро. В периода  24- 26  юни е предвидена важна среща на запалянковците, на която ще бъде обсъден най-важният въпрос, разбра БЛИЦ от достоверни източници.

През тези три дни в Борисовата градина ще се състои традиционният вече турнир на малки вратички по футбол „Чика Дени“ в памет на известния привърженик на ЦСКА, починал през 2013 година.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Тогава ще се вземе решението. Повечето от нас са категорични, че така не бива да продължават нещата. Дани Ганчев твърди, че той поемал властта. Ами това го слушаме от години. Че операционната власт била в неговите ръце. Това не е новина. Баща му дърпа конците – къде в сянка, къде на слънце“, заявиха пред БЛИЦ фенове на ЦСКА от една от най-известните фракции.

Те разкриха още, че са поканили Гриша Ганчев на срещата, която най-вероятно ще се проведе на 24 юни, но може да е на 25 или 26 юни.

„Засега датата е 24 юни. Събираме се и решаваме дали през новия сезон ще има организирана агитка на мачовете на ЦСКА. Може би няма да ни стигне времето и разговорите вероятно ще продължат в следващите два дни. Ще видим. Чакаме Ганчев-старши, нищо, че синът му да твърди за пореден път, че той бил взел властта“, добавиха запалянковците.