ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Воденият от Станимир Стоилов Левски се намира в серия от четири поредни мача без победа. Подобно нещо се случва в кариерата на Мъри начело на „сините“ за трети път.

Първият случай връща спомените на феновете за оставка на Мъри преди 15 години. През есента на 2007 г. Левски също записва серия от четири срещи без успех. Тогава след домакински успех с 6:2 над Ботев (Пловдив) идва равенство 1:1 с Пирин 1922 като гост. Следват три издънки в столични дербита. Първо е нулевото равенство с Локо (София), следва загуба с 0:1 от ЦСКА и реми със Славия (0:0).

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

След поражението във вечното дерби (гол на Фелипе Машадо, загинал трагично в самолетна катастрофа) Станимир Стоилов и тогавашният спортен директор Наско Сираков подадоха оставки. Те обаче не бяха приети от собственика Тодор Батков. В крайна сметка през пролетта адвокатът освободи Мъри и Наско.

Вторият случай беше преди една година. При завръщането си на „Герена“ след продължително отсъствие Мъри стартира с две равенства и две загуби в първенството. Първо беше направено 2:2 като гост на Локомотив (Пловдив), а след това и нулево равенство с ЦСКА 1948. След това дойдоха пораженията с 1:2 от ЦСКА и с 2:4 от Лудогорец.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК