Албанският шампион Тирана проявява сериозен интерес към нападателя на ЦСКА Ахмед Ахмедов и дори е бил близо до сключване на сделка с "червените", съобщава panorama.com.al.

Според информацията на албанската медия ръководството на клуба било в напреднали преговори с "армейците" за привличането на централния нападател под наем до края на сезона. След това първенецът на Албания щял да има опция евентуално да откупи правата на футболиста, но нещата били блокирани от ФИФА заради забрана към Тирана.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

25-годишният футболист е резерва на Али Соу при "червените" и взе участие в 11 шампионатни мача от началото на сезона, реализирайки само едно попадения - при равенството с Етър (2:2) на стадион „Ивайло“. Ахмедов се разписа веднъж и в мач за Купата - при 5:0 над Ботев (Ихтиман), а в Лига Европа се появяваше на терена седем пъти като резерва, вкарвайки два гола - при обрата с 2:1 над малтийския Сайрънс и при успеха с 3:1 над Базел в плейофа за влизане в груповата фаза. Така Ахмедов има общо 4 гола този сезон след 421 минути игра.

Тирана е рекордьор с 25 титли в страната, а в момента е шести в класирането и изостава с 10 точки от лидера КФ Влажния.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството

EKSKLUZIVE/ Tirana gjeti akordin me CSKA-në e Sofjes për një sulmues, bllokimi nga FIFA mban “peng” huazimin (emri)

Публикувахте от Panorama Sport в Сряда, 6 януари 2021 г.