Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов призна, че очаква труден мач срещу "Левски" - утре от 19:30 часа на "Герена". Националът подчерта, че в клуба от Разград знаят слабостите на "сините". Освен това Стоянов каза, че Георги Иванов-Гонзо е създавал много неприятности на шампиона още като наставник на Черно море.

„Предстои ни тежко гостуване на "Левски" и знаем, че на „Герена” се играе трудно. Надявам се да покажем игрите, които показахме в предишните двубои и да вземем трите точки”, заяви пред "Нова телевизия" вратарят на шампионите.

„Не мога да гадая каква тактика ще избере Георги Иванов. Факт е, че когато бе начело на Черно море ни създаваше доста проблеми. Надявам се да използваме слабите страни на "Левски". Имат някои проблеми в защита”, коментира още Владо Стоянов в навечерието на сблъсъка.

Преди срещата утре Лудогорец е трети с 18 точки, колкото има и Берое. "Левски" е с 16 в актива, а лидер е ЦСКА с 20 точки. Срещата на "Герена" е генерална репетиция за разградчани преди очаквания с огромен интерес мач срещу Реал (Мадрид). Двубоят от Група "B" на Шампионската лига е идната сряда от 21:45 часа на "Васил Левски".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа