Един от виновниците за силните евроучастия на "Левски" в сезон 2006-07 Наско Сираков коментира днешния пробив в Шампионската лига на Лудогорец (Разград).
 
Пред "Тема Спорт" тогавашният шеф на "сините" заяви, че между двата отбора не трябва да се правят паралели, тъй като разликите са много и големи.
 
"Двата тима са доста различни като идейни проекти и това е една от причините да не се правят цялостни и задълбочени сравнения. Там за 3-4 години там се изсипаха много пари върху гола поляна, а ние все пак сме Левски. Вярно е, че средствата се харчат така, че се получи добър отбор в момента. При нас обаче бе доста различно. Когато ние със Стоилов се захванахме, първо се разделихме с играчите с големи заплати, а на тези, които останаха, коригирахме възнагражденията в посока надолу. Различно е, нали?", коментира Сираков.
 
Той похвали отбора на Лудогорец, обявявайки че "орлите" играят добър футбол, но подчерта, че "Левски" е имал сериозна конкуренция в "А" група.

ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА:
ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

* Заб.: Цената на пакетния билет е с 5 процента отстъпка. Например, ако желаете да гледате трите домакинства от Сектор "А", трябва да извадите 256,50 лева (отстъпката е 13,50 лева).

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа