Топ реализаторът във водещите европейски първенства до момента Кристиано Роналдо ще излезе като централен нападател срещу Лудогорец в мача от Шампионската лига идната сряда, пише вестник "Марка".

Изданието прави анализ на представянето на Роналдо до момента, резултат от което са 12-те му гола във всички турнири с Реал.
 
Треньорът на "белите" Карло Ачелоти ще разчита на Роналдо да продължи головата си серия (7 гола в 2 мача) и в следващите срещи - утре от 17:00 часа срещу Виляреал и сряда 21:45 часа срещу Лудогорец.
 
Очаква се Реал да играе с 4-4-2 и в двата мача, което ще отвори място за Роналдо в атака до Карим Бензема, докато зад гърба им ще действат Бейл, Хамес, Кроос и Модрич.
 
От Реал определиха решението на Анчелоти като напълно нормално. "Кристиано е висок, силен, добър в играта с глава, може да бележи и с двата крака... всичко нужно за играч на позиция номер 9", коментират от Кралския клуб.
 
Статистиката на Роналдо от престоя му в Реал сочи 265 гола в 254 мача. Най-опасен е десният крак на португалеца - 191 гола, с левия е вкарал 48, а с глава 26.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа