Кога ще излязат официалните календари на ЦСКА за 2012 година? Защо все още ги няма на пазара? Тези въпроси се задават всеки ден по няколко пъти от “червени” фенове, които звънят в редакцията на БЛИЦ.
 
Всички останали отбори вече забравиха, че са си направили снимки за календар, които отдавна са пуснати на пазара. За първи път от години сама ЦСКА все още не може да се похвали с такъв.
 
БЛИЦ направи опити да се свърже днес с търговския отдел на “армейския” клуб, но оттам само вдигаха рамене и прехвърляха топката на други.
 
Според непотвърдена информация календарът все още не е готов, тъй като ЦСКА има дълг към печатница във Варна. Оттам обявили, че докато не си получат парите, няма да отпечатат така очаквания от запалянковците артикул. Поради тази причина “червените” босове се ориентирали към друга печатница – в София.
 
“Ние също питахме кога ще има календари, защото наши роднини и приятели очакват да им подарим за Нова година. Босовете ни помолиха за още малко търпение и гарантираха, че най-късно до края на тази седмица календарите ще бъдат готови”, заяви пред БЛИЦ футболист на ЦСКА.