Полузащитникът на Левски Андриан Краев започна силно след пристигането си от Хебър (Пазарджик) на "Герена", но получи травма, която го извади дълго от игра. Талантливият халф обаче е все по-близо до завръщане. Той говори пред БНТ, където обяви, че се надява да оправдае доверието на Славиша Стоянович. Също така Анди направи и любопитен коментар относно брат си - Божидар Краев, обявявайки, че непрестанно го кара да се подстриже.

"Не ми харесва прическата на брат ми и постоянно го карам да се подстриже. Чуваме се всеки ден по Вайбър. Не се караме, защото се виждаме по три пъти в годината. Защо един ден да не играем заедно в националния отбор? Нямам нищо против и да се изправим един срещу друг в евротурнирите. Надявам се, че ще стана по-добър футболист от него", пожела си Андриан Краев. 

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Най-важното е да си стъпил здраво на земята. Съжалявам, че се случи това с мен. Рисковете на професията, на всеки може да се случи. Със сигурност ще се опитам да оправдая доверието на Стоянович, което има в мен", допълни Краев по повод контузията, която го извади доста дълго време от терените. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството