ЦСКА се изправя срещу Локомотив (София) в столичното дерби от 19-ия кръг на "А" група. Срещата започва в 15:00 часа и ще бъде предавана пряко по ТВ7.

"Червените" излизат за задължителни 3 точки, които да ги оставят пред "Левски" и "Ботев" в класирането, а и трябва да наваксват, ако ФИФА ги накаже с отнемане на точки.

Стойчо Младенов може да разчита на най-добрите си играчи, като единствено Бруно Морейра е извън сметките заради контузия. Треньорът отново ще заложи на Мартин Петров на върха на атаката, а малко зад него ще играе Емил Гъргоров. По крилата може би ще видим Марсиньо и Неманя Милиславлевич. Пред вратаря Черни ще действат Василев, Менди, Илиев и Фо-Поре. Тодор Янчев и Ивайло Чочев пък ще бъдат опорните халфове на "червените".

В същото време напрежението в лагера на съперника е огромно заради загубата у дома от Славия в миналия кръг. Собственикът Николай Гигов заплаши да остави играчите без пари за празниците, ако не се постегнат. За промяна ще се разчита на новото попълнение Седрик Базея, който ще бъде подпомаган от бившия армеец Маркиньос, който е най-опасният играч на "железничарите" този сезон.

CSKA_Sofia_logo.svg.pngЦСКА - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)
15:15 часа, пряко по ТВ7
София, стадион "Българска армия"
Съдия: Вихрен Манев


 

Вероятни състави:
ЦСКА: Томаш Черни, Венцислав Василев, Валентин Илиев, Джаксън Менди, Жереми Фо-Поре, Тодор Янчев, Ивайло Чочев, Неманя Милисавлевич, Емил Гъргоров, Марсиньо, Мартин Петров
Локомотив (София): Валентин Галев, Александър Дюлгеров, Милан Йованович, Александър Бранеков, Елтон, Азрак Махамат, Том, Гаел Ндулулу, Маркиньос, Искрен Писаров, Седрик Базея