Конфликтът между ръководството и треньора на Берое продължава да бушува. В четвъртък Илиан Илиев даде интервю пред официалния сайт на клуба, в което обвини шефовете за разпродажбата. Шестима играчи напуснаха носителя на Купата на България. Треньорът обяви и друго: правата на Искрен Писаров стрували само 60 000 лева, но от Берое не ги платили. Един от най-добрите играчи за миналия сезон бе собственост на Локомотив (Пд). От Стара Загора не извадиха пари за него, но това направи столичният Локомотив, който вече го привлече в състава си.

Изпълнителният директор Недялко Тенев обясни пред сайта, че сумата, фиксирана в договора на играча, е 150 000 лева, а нe 60 000.

“Вероятно става дума за някакво недоразумение или разминаване. Илиан Илиев нещо се е объркал, каза Тенев.

Той изпрати и копие от договора за преотстъпване на Писаров от Локомотив (Пд) в Берое. Член 3 гласи: Преотстъпващият клуб се съгласява, че ще даде съгласието си за трансфер на състезателя в приемащия клуб след изтичане на срока на преотстъпване при трансферна оферта на приемащия клуб не по-малко от 150 000 лева с включено ДДС."/БЛИЦ