Изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков заяви пред БЛИЦ, че утре в града ще цари празнично настроение. От 13:00 часа последният в "А" група се изправя срещу лидера ЦСКА в мач от 15-ия кръг. Домакините са подготвени да приемат агитката на "армейците", която се очаква да наброява поне 1000 човека.

"Ще бъде празник утре. В нашия регион има много цесекари и утре очакваме хиляда фенове на гостуващия отбор. Ще дойдат много запалянковци от Харманли, Свиленград, Казанлък, дори и от Стара Загора. Без проблем ще приемем всички, подготвени сме. Клетката за гости побира хиляда човека. Всичко е обезопасено, оградата е над 2 метра. Смея да твърдя, че нашият страдион е с две-три класи по-добър от тези в Дупница и "Надежда" в столицата. Само преди няколко кръга видяхме как куче спокойно навлезе на терена на стадион "Бончук" и се разходи край футболистите. При нас подобно нещо няма как да се случи. Стадионът отвсякъде е подсигурен. Пазим терена за ЦСКА и дори не тренираме на него. Стойчо Младенов пък подготвяше футболистите си днес в Димитровград", коментира Тихомир Петков пред БЛИЦ.

"Очакваме около 3000 наши фенове утре. Целта е да измъкнем нещо от ЦСКА. Длъжни сме да покажем по-добър облик пред собствена публика. Точно в мач срещу такъв гранд е идеалният момент за момчетата в Хасково да изпъкнат. Емо Велев ги е подготвил отлично и всеки един в отбора гори от желание да се покаже и да блесне срещу ЦСКА. Надяваме се да стане хубав мач. Имаме сили за изненада. Няма спор, че те са фаворит. На първо място са в класирането, но да не забравяме, че бихме Лудогорец на старта", каза още шефът в Хасково.

Добрата новина за Емил Велев е, че лекувалият контузия Мартин Райнов вече е възстановен. Аут за двубоя утре са трайно контузените Кирчо Крумов и Атанас Кръстев.

"Призоваваме повече фенове от града да ни подкрепят срещу ЦСКА. Ще ни бъде трудно срещу лидера в "А" група, но бъдете сигурни, че момчетата ще дадат всичко от себе си, за да зарадват публиката", добави Тихомир Петков.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите