Новоизлюпеният национал Апостол Попов продавал мачове. Тази атака към защитника на ЦСКА направи бившият изпълнителен директор на Хасково Емил Траилов. Двамата бяха заедно в тима от южния град преди четири години. Бившият шеф на местния тим се засегна от думите на Апата, който каза, че не иска да си спомня за периода, в който е играл за втородивизионния състав. Емил Таилов не остана длъжен и атакува "червения" бранител, наказал "Левски" на "Герена" при победата с 3:1.

"Един от новите национали - Апостол Попов, мина през 3_5.jpgХасково, за който изигра 22 мача през 2007 година. На Ямача го реанимирахме и изтупахме прахоляка от него. Затова, като бръкнеш в интернет, чичко Гугъл отчита футболната му кариера от Хасково, макар че тогава беше на 25 години. Вчера Апо се изказал неподготвен в един вестник, че не иска да си спомни за хасковския си период. Добър футболист, но не и за мачове, които не са предварително договорени. Има таланти и в други области, като това още преди да е почнал мачът на неговия отбор да познае точния резултат. Неслучайно Попов и вратарят Стефан Стойчев бяха изхвърлени от Хасково след една съмнителна загуба с 2:3 от 4_1.jpgСвиленград", заявява пред вестник "Новинар Юг" Емил Траилов.

"Отиде в "Ботев" (Пд), където също доста успя да занули "канарчетата" заедно с "големия" вратар Лилчо Арсов. Всеки на неговото място не би искал да се връща към това минало, защото могат да излязат наяве доста нелицеприятни истории. Докато беше на Ямача, Попов се кълнеше във вярност на "Левски", но бързо обърна палачинката и се направи на най-големия цесекар. Да е жив и здрав и ние не искаме да си спомняме за него!", казва още бившият шеф в Хасково. /БЛИЦ