Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков е направил всичко възможно, за да спаси клуба от наказание от УЕФА. Причината за евентуална санкция от европейската футболна централа е скандалният транспарант, който беше разпънат в Сектор "Б" по време на мача с ФК Сараево - "Ратко Младич и Аркан ви е*аха! Сега наред сме ние!"

"Сините" надделяха с 1:0 срещу босненците в първия двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа, но по-интересното се случи около двете агитки, и най-вече тази на гостите, която създаде много работа на полицията. Въпросният надпис разяри още повече босненците, които се канят да мъстят идния четвъртък, когато "Левски" ще гостува в Сараево. Най-запалените им ултраси - "Ордите на злото", призоваха ръководството на клуба си да сезира УЕФА за скандалния транспарант, издигнат от левскарите.

Още щом видял надписа за Аркан и Младич, Константин Баждеков наредил на представители на полицията да влязат в Сектор "Б" и да го отнемат от феновете. По този начин транспарантът е бил скрит на момента, което спасява кожата на "Левски" и за клуба не би трябвало да има наказание от УЕФА.