Изпълнителният директор „Palms Bet“ Лъчезар Петров гостува в подкаста „Синя кръв“ на „Трибуна Левски“. Той беше категоричен, че „сините“ започват да си стъпнат на краката и разкри интересни факти относно бюджета и дълговете на клуба.

"Вървим по стъпките да направим от Левски работеща машина. Ако клубът не работи като бизнес, няма кой да дойде и изсипе едни милиони. Ок, ще има селекция и резултати, но дотам. Фенската маса по време на коронавируса събра милиони. Това е спящ потенциал. Артикулите и марката Левски осигуряват 15-20% от бюджета. Перото „ТВ права“ не е за подценяване, но приходите от него може и да са повече. Истината е, че Станимир Стоилов върна хората. Средната посещаемост на домакинствата стана 8-9 хиляди зрители, а доскоро бяхме по 500-600 човека на стадиона“, заяви Петров.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Ежеседмично хората от Надзорния и Управителния съвет ходят по срещи с различни бизнеси. ЛЕД-системата на стадиона помага. Предлагаме суперреклама на по-ниски цени от телевизията. Колкото до нас - „Palms Bet“ дойде в клуба изцяло на пазарен принцип. Никой не ни изпрати. А и вече 2 години никой не ни се обади да ни каже - вие не трябва да сте в Левски“, допълни изпълнителният директор на „Palms Bet“.

"Точните дългове на клуба не са ясни. Някои не са точно задължения, защото са с късен падеж на погасяване. За НАП е ясно! Към момента частично се обслужва дългът, но назад във времето това не е правено и тежи. Но пък ето, новото сдружение "Левски на левскарите" помага. И аз лично преговарях с Петър Хубчев. Всичко до стотинка му е платено. Но за съжаление наред е да се погасява дългът към Насиру Мохамед".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022