Левски ще плаща заплата на Филип Кръстев, за да го задържи на "Герена". До момента "сините" не харчеха пари за халфа, а месечното му възнаграждение се покриваше от белгийския Ломел, който държи правата му. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Според новия договор за преотстъпване Левски ще плаща 50% от заплатата на 20-годишния футболист, твърди "Мач Телеграф". По неофициална информация "сините" ще дават по 10 хиляди евро на месец. Иначе от "Герена" твърдят, че сделката е сигурна, а Филип Кръстев ще остане в Левски до края на сезона. В договора няма да има опции за откупуване или удължаване на контракта.

Припомняме, че БЛИЦ съобщи преди два дни, че сделката е финализирана и сагата с Кръстев приключва благоприятно за Левски.

На "Герена" изглежда приключиха със селекцията за това лято. Клубът беше готов да привлече вътрешен халф, ако сделката за Кръстев се бе провалила. 

През септември Левски ще изпрати скаути в Бразилия да наблюдават централен нападател, чийто договор изтича декември. Дотогава атаката на тима най-вероятно ще се води от Ивелин Попов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022