Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров присъства на днешната пресконференция на стадион "Българска армия". В момент, в който Томов говореше, Тодоров поиска думата и направи кратък монолог:

"Много бързо забравихме ситуацията преди 2 години. Тези дни излязохте с много нелицеприятни писания към това ръководство и треньори (б.р. - обръща се към медиите). Много бързо забравихте какво заварихме ние през 2013 година - отбор пред фалит, на практика никакъв отбор, няма футболисти. Събирал съм стотинки още в началото нямаше топки, пособия - нямаше нищо. Тръгва се и една опашка от хора, които си търсят парите за какво ли не. Година и половина по-късно същият този клуб допреди два кръга беше на първо място и се противопоставя на един клуб, който всички искат такъв модел на управление и финансиране. Да, и аз искам да съм изпълнителен директор на клуб като Лудогорец, който така се финансира с такива сериозни пари. Но реалностите в ЦСКА са други и въпреки всичко този клуб се противопоставя и води борба за първото място. И аз искам да може ЦСКА да си позволи 3-4 милиона евро за трансфери лятото, и аз искам да може да си позволи 90-100 хиляди лева заплати на футболисти и да може да привлечем всеки един футболист от българското първенство, както и от чужбина. Но няма. И като няма се справяме с това, което имаме. Мисля, че се справяме добре с това, което имаме. И който твърди обратното, не е чист пред съвестта си."

"Относно базите - първо трябва да изчистим въпросите, които стоят към настоящия договор, ангажиментът на клуба. Едва тогава може да преминем към разговори за друг договор. Все още обмисляме с министерството за предоставяне на базите. Направена е 2 милиона инвестиция, която само трябва да се отчете. Тя е направена, сигурни сме, че министерството ще я направи", допълни Тодоров./БЛИЦ