Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов набързо смени плочата относно поведението си към треньора Стойчо Младенов. В последните няколко месеца Павлов няколко пъти нападаше Екзекутора на Ливърпул. Самият директор призна, че след загубената титла в Разград е заявил от позицията си на фен, че ако зависи от него, би уволнил Младенов. Впоследствие треньорът на ЦСКА постави ултиматум при завръщането от лагера в Турция: “Или аз, или той. Няма да понеса някой да се бърка в работата ми.” Търговският шеф днес разпространи декларация, с която опитва да стопли отношенията си с легендата на ЦСКА и отрича да го е нападал, каквото мнение излезе в последните няколко дни.

Уважаеми дами и господа,

една българска печатна медия ми преписва думите във вчерашния си брой. Въпросното издание ме „цитира” без изобщо да съм говорил с негов представител. В името на ЦСКА и на истината най-отговорно заявявам, че никога не бих си позволил да казвам и то пред медиите думите, които уж съм изрекъл по адрес на господин Стойчо Младенов. Старши треньорът на ЦСКА за мен е институция! Без абсолютно никакви изключения! Кой и защо забърка името ми не знам, но съм наясно, че това е жалък опит за плиткоумна интрига.

Повтарям нямам нищо общо с нито една от вменените ми думи. В този смисъл името ми е използвано по най-грозен начин. Реших да се обърна към обществеността, за да няма интерпретации след това недадено от мен мнение. За пръв и последен път обръщам внимание и отговарям на жълтата преса. Считам че изясних този въпрос. Надявам се повече и по никакъв повод да не се злоупотребява с мен, името ми и ЦСКА.

Георги Павлов
Търговски Директор