Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов ще инспектират отбора по време на лагера в турския курорт Анталия, научи БЛИЦ. Босовете ще изгледат очакваната с най-голям интерес контрола със Спартак (Москва) в събота следобед.

Основната причина шефовете от “Титан” да заминат за турския курорт е привличането на Валентин Илиев. Защитникът на руския Терек (Грозни) на 99% ще облече отново червената фланелка. Очаква се утре или най-късно в събота Вальо да бъде играч на “червените”. Ръководството на Терек вече обяви, че няма да прави спънки на бранителя и ще го пусне без трансферна сума.

Мениджърът на играча Емил Данчев също е в Анталия и намекна, че утре може и да има решение на въпроса. Един от вариантите е “червените” да дадат един или двама играчи като замяна за защитника.

Трансферът на Валентин Илиев се бави, тъй като треньорът Йоан Андоне иска поне един от наличните защитници да бъде продаден. Шефовете на ЦСКА от няколко дни навиват Кирил Котев да приеме офертата на румънския Васлуй. Към него интерес има и от руски отбор. Иван Иванов също може да си тръгне преди началото на пролетния дял от първенството.

“Червените” днес победиха с 1:0 Аустрия (Кернтен) в третата си контрола в Анталия./БЛИЦ