Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Ръководството на “Левски” нападна собствените си играчи след загубата с 2:3 от Локомотив (Пловдив). “Сините” водеха с 2:0, но допуснаха обрат и утежниха положението си в борбата за евротурнирите. Тодор Батков и Иво Тонев заплашиха с чистка, която ще засегне голяма част от футболистите. Дарко Тасевски вече е продаден, а Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн също си тръгват. На част от останалите, сред които Йордан Милиев и Тони Калво, също ще се търсят отбори. Други ще бъдат освободени.

“Слаб мач на “Левски”, очевидно съставът не е обигран, да не говорим, че много единици изневериха. Има още три мача, все още имаме шанс за Лига Европа. Момчетата не са спрели да играят, а се прибраха отзад да пазят резултата в 20-ата минута. Такова нещо за първи път виждам. Много хора ще си отидат със сигурност през лятото. Напълно реално е “Левски” да не играе в Европа”, заяви Тодор Батков след края на двубоя.

Иво Тонев също обвини част от играчите за поражението и моментното класиране на “Левски”. “Това, което видях днес, ме разочарова. Мисля, че има хора, които въобще не заслужават да бъдат в "Левски". Ще кажа имената им след края на сезона. Това е безобразие. Очевидно някои хора не знаят какво означава този клуб. Спирам да говоря, тъй като ще обидя някого. Има още три мача до края на шампионата, които ще бъдат изиграни от тези футболисти. После ще видим какво ще се случи”, заяви Тонев.