Председателят на Съвета на директорите на Берое Дамян Георгиев сподели пред БЛИЦ, че все още в клуба няма постъпила оферта за Иво Иванов. Той потвърди новината ни от вчера, че и ЦСКА се включва в битката за 24-годишния бранител, стигнал и до националния отбор.

"Чух, че и ЦСКА искат Иво. На опашката вече са няколко отбора, но само говорят. Не знам защо не отправят конкретна оферта. Ние сме твърди и отново казваме, че цената му е 250 000 лева. Ще го дадем на този клуб, който извади сумата", сподели Георгиев пред БЛИЦ, който преди няколко дни заяви, че до момента единствено от Черноморец са предлагали 100 000 лева и 15% при бъдещ трансфер на играча.

Дамян Георгиев добави, че ръководството на Берое не държи на всяка цена да се разделя с Иво Иванов тази зима.

"Мюмюн Кашмер му е мениджър. Знам, че го предлага на чуждестранни отбори. Нищо не се знае. В момента Иво е в Турция и се подготвя с отбора. Ако някой клуб поиска да го вземе на проби, може и да го пуснем. Зависи кой отбор ще го пожелае. Разбира се, ако дойде оферта от грандовете Бешикташ, Галатасарай и Фенербахче, и за миг няма да се замисляме", добави още Дамян Георгиев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ