Шефът на Съдийската комисия Димо Момиров отново скочи на Левски. В интервю за БЛИЦ той обвини Георги Петков в лъжа.

Както е известно, вратарят на "сините" заяви след снощната победа с 2:1 над Литекс, че съдията Ивайло Стоянов му се извинил заради гола на "оранжевите".

"За първи път извършват такъв фаул срещу мен, откакто играя футбол. Няма такова бутане. Съдията дойде при мен и ми каза - "Гошо, извинявай, сгреших", каза снощи Петков.

"Това са пълни измишльотини. Ивайло Стоянов не се е извинявал на Георги Петков. Не прави чест на вратаря на Левски да лъже по този начин", заяви пред БЛИЦ Димо Момиров, който добави, че е доволен от съдийството в Ловеч на рефера от Петрич. Както е известно, Ивайло Стоянов и русокосата му приятелка Фотка станаха известни покрай играта "Моята голяма телевизионна сватба", където стигнаха до финала на надпреварата, организирана от bTV.

"Това бе първи ключов мач за Ивайло. Той се справи перфектно", каза още Момиров.

"Не съм доволен от четвъртия съдия Анатоли Дончев. Дори му се скарах. Той не трябваше да жали Емил Велев, а да го изгони. Треньорът на Левски през цялата среща се държа невъзпитано, заслужаваше да бъде премахнат от скамейката", добави Момиров. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ