Сдружението “ЦСКА завинаги” патентова всички емблеми на клуба от създаването му през 1948 г. без последната, която беше запорирана в НАП. Липсва и прочутата с лъвчетата, които играят волейбол. Това е направено, за да не открадне някой историята на “червените”. На общо събрание бе решено вече да има два вида членове.

Тези, които вече са, запазват правото си на глас. От този момент нататък, за да го получиш, таксата става 1000 лева. Обикновенното членство става 60 лева. Създава се и търговско дружество, което ще улесни работата на “ЦСКА завинаги”, съобщава в. “24 часа”. Открива се и първият офис в Пловдив, като той ще бъде ръководен от Румен Найденов. По принцип регионалните председатели ще присъстват на заседанията на управителния съвет. Сдружението “Червени сърца” пък стана асоцииран член на “ЦСКА завинаги”. "За нас остават приоритет терените за децата. Засега нямаме намерение да пипаме нищо по стадиона. Причините са комплексти, но имаме съмнения около продажбите на билети", категоричен беше председателят на сдружението Александър Чакмаков. Бизнесменът е син на бившия капитан на ЦСКА Нако Чакмаков.

Александър Томов категорично отказал да даде школата на клуба на “ЦСКА завинаги”. Така щеше да се помогне с 300 000 лева на клуба. На всички прведложения Томов отговарял, че има готов вариант.