Синът на един от героите от САЩ`94 Красимир Балъков - Красимир-младши, е започнал да работи като мениджър. Именно това е причината да напусне управата на Етър. Както вече стана ясно, Балъков-младши подаде оставка от Управителния съвет на "виолетовите". Днес във Велико Търново се проведе заседание на управата на Етър, а на стадион "Ивайло" присъства и Красимир Балъков. 

След сбирката бившият национален селекционер уточни, че той няма да избира новия треньор на "болярите" след раздялата с Росен Кирилов, както беше анонсирано, а с тази задача ще се нагърбят Цанко Цветанов и Александър Нанков. 

"Цанко ще бъде двигателят в работата заедно с останалите от Управителния съвет. Аз ще помагам с каквото мога", каза Балъков. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Синът ми е подал оставка от УС не заради проблемите в Етър, а защото започва работа в мениджърска агенция и няма как да е в управата на клуба", поясни Балъков, цитиран от "Велико Търново спорт". 

"Най-важното е сега всички фенове да знаят, че имаше конструктивен разговор, а футболистите да бъдат спокойни", добави Краси Балъков.