Левски гостува на Лудогорец в голямото дерби на петия кръг в Първа лига. Двубоят е тази вечер от 21:15 часа на "Хювефарма Арена" в Разград.

Още в първия ден след пускането в продажба, привържениците на "сините" изкупиха всичките 2280 отпуснати билети. Нещо нормално в последните години за феновете на тима от столицата.

Разградчани направиха жест към запалянковците на съперника, заявявайки, че ще отпуснат допълнителни 727 талона за Сектор "А" на своя стадион. 

Първоначално информацията беше, че в 17:00 часа ще стартира продажбата на допълнителните ценни хартийки, но в социалните мрежи фенове споделят, че касата е била отворена 30 минути по-рано. 

Така Левски ще се радва на стабилна подкрепа в Разград, което със сигурност ще даде криле на футболистите на Станислав Генчев. И това е логично, след като столичани започнаха по-повече от обещаващ начин сезона. 4 победи в първите 4 мача и то с внушителна голова разлика от 15:1.

В същото време на ст. "Георги Аспарухов" ръководството на Левски организира видеостена за тези, които нямат възможност да пропътуват до североизточния град.