Легендата на "Левски" Наско Сираков отново нападна Тодор Батков. Той каза още, че в следващите дни ще оповести своите планове, свързани с развитието на клуба от „Герена".

"Аз обявих, че в най-скоро време ще кажа своите планове. Това ще се случи до десетина дни. Разговарям с всякакви хора, включително обществени и юристи", заяви Сираков пред БНТ.

"Аз не виждам какво трябва да му се плаща на Тодор Батков за лошо управление? Батков да не би да го е купил този клуб, че да иска да му се плаща? Този отбор му бе подарен (от Майкъл Чорни - б.р.). Аз съм сигурен, че Батков е похарчил много пари, но един отбор като "Левски", щом не се управлява правилно, това не може да продължава по този начин. Все пак това не е семейна фирма.

Няма аналог в световния футбол - двата водещи тима, каквито са "Левски" и ЦСКА, за 6-7 години през тях да са минали над 300 футболисти. При всички положения, когато има повече чужденци, се потискат младите футболисти. Това обаче е виждане на всеки един собственик, който има правото да си избира начина на развитие."