ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков призна, че тимът е безпомощен на терена и затова се прави толкова мащабна селекция, която ще продължи и занапред. Днес "сините" подписаха с Димитър Макриев и Мирослав Иванов, а на проби дойде французина Вилфред Далма.

„Доволен съм от привличането на Мирослав Иванов и Димитър Макриев. Имаме нужда от опитни и сериозни футболисти като тях и на други позиции. Така че в никакъв случай не смятам, че с тези два трансфера сме направили нещо специално. Смятам, че усилваме мощта си в офанзивен план, но пак казвам, трябва да го направим и в останалите линии. Съответно селекцията при нас съвсем не е приключила. След мача с Черно море се чуха оценки, че сме зле в атака. Но аз мисля, че сме безпомощни и в останалите линии. Затова правим и тези трансфери”, каза Сираков пред "Лайвспорт".

„Със сигурност търсим хора в дясната зона – и десен защитник и краен нападател. Водим разговори, надявам се скоро да се стигне до привличането на такива попълнения. Не искам да разкривам нищо повече, преди да са подписали с "Левски". Вилфред Далма ще го видим в какво състояние е, играч със сериозна визитка. Знам какъв футболист беше преди 4-5 години, искам сега да го видя в какво състояние е. Имаме време да преценим до края на седмицата.

Очаквайте още нови по всяко време. Не си правя никакви сметки без кръчмар. Ще привлека толкова футболисти, колкото съм убеден, че ще вдигнат класата на "Левски". Колко ще са зависи от това какво има на пазара и как се представят тези, които за момента са в отбора. Когато преценя, че някой от тях не си върши работата както трябва и не дава всичко от себе си, ще се разделя с него без никакви сантименти”, допълни директорът на "Левски".