Наско Сираков за пореден път призова Тодор Батков да се махне от "Левски". Легендарният голмайстор отново не хвърли „атомната бомба", за която намекна преди две седмици. Сираков гостува в предаването „Нека говорят" по bTV заедно със съпругата си Илиана Раева. Членът на Изпълкома на БФС каза, че все още не е готов да обяви намеренията си спрямо "Левски".

"Няма човек, който да обича "Левски" и да му харесва какво става точно на 100-годишнината. Тя дойде и отмина, но това, което става не е само тази година. Това е следствие на работата през последните 5-6 години и са нужни промени, и то веднага", коментира Сираков.

"Когато дойде моментът и съм готов, ще обявя какво възнамерявам да правя", загадъчен бе героят от САЩ`94.

Водещата му зададе въпрос дали е вярно, че ключов депутат от ДПС иска да купи "Левски", на което Сираков отговори: "Абсолютно сериозно казвам, че не знам за какво ми говорите. Ключов депутат от ДПС да иска да купи "Левски"? Не знам такова нещо, дори не ми е ясно какво намеквате."

"Моето виждане и действия, които съм предприел отпреди 15-ина дни са от съвсем различна посока. Не събирам никой, просто разговарям с много левскари в цяла България. Постоянно се срещам с фенове. Не подготвям революция. "Левски" е стоял най-здраво, когато се е радвал на подкрепата на своите фенове. Сега това го няма. Г-н Батков унищожи идентичността на "Левски", подчерта Сираков, критикувайки за пореден път боса на любимия си клуб.

"Като съм готов, ще обявя намеренията си. Със сигурност знам как да го направя. Мисля, че всеки един интелигентен човек, когато вижда, че не може да се справя, би си тръгнал. Все по-зле става в "Левски". Г-н Батков вече нищо не може да даде на клуба. Иначе няма нищо против него, а против начинът на управление. Той е тотално съсипан като идентичност", продължи Сираков.

"Такива сълзливи излияния от сорта "Аз съм лишавал семейството си, за да бъде добре "Левски"... това не го вярвям. Съветвам го да започне да се отдава повече на семейството си и да остави клуба. Той изгони публиката на "Левски", завърши легендата.