ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Собственикът на Левски Наско Сираков посочи една голяма неистина, обявена от Станимир Стоилов по време на пресконференцията му след победата над Локомотив (София) с 1:0, на която обяви, че напуска треньорския пост. Босът на „сините“ обяви, че вече съжалява, че по-рано не е освободил Ивайло Ивков като изпълнителен директор на клуба. Освен това изрази съмнения, че през последните шест месеца може да са подписани нещa в ущърб на Левски.

„Опитах се три дни да разговарям със Станимир Стоилов по всички въпроси. Едно от условията му беше неизпълнимо. Въпреки това му казах и повторих думите си на Общото събрание, че Ивков ще остане в клуба, но не този пост. Хората от Сдружението като гледам как се хвърлят като матросовци на амбразурата, разбирам, че закъснях с уволнението на Ивков. Ще бъде направено преразглеждане на всички договори в клуба от последните 6 месеца. Дай боже да не излезе нещо. Имам съмнения, че може са подписани неща в ущърб на клуба“, заяви Сираков.

 Toп Коефициенти за efbet Лига!

„Готов съм на всякакви компромиси, с изключение на това, че Ивайло Ивков не може да е изпълнителен директор. Той може да е само шеф на правния отдел, нищо повече. Не мога да ви кажа 12 часа след пресконференцията на Мъри кой ще е треньор срещу ЦСКА. Нямам вариант, може и да е някой от помощниците. Днес или утре ще се вземе решение. Снощи до края на пресконференцията вярвах, че има някакъв шанс Мъри да размисли. Никога не са водени разговори със Станислав Генчев и с никой друг треньор. Мъри е емблематичен треньор за Левски, но ще трябва да продължим да работим без него", допълни собственикът на Левски.

„Мъри си мисли, че Пепи Ганев не е в Надзорния съвет, защото ще гласува „против“ уволнението на Ивков. Ивков може да го уволни само Управителния съвет. На този етап нямам идея кои хора ще ги заменят. Няма да е човек на „Палмс Бет“, със сигурност. Нямам право да го направя. Така е според законите на УЕФА и ФИФА.

„Аз винаги съм готов да правя опити Стоилов да работи на „Герена“. Когато навлезеш в една материя, трябва да си добре запознат. Мъри каза една неистина, че клубът бил на печалба миналата година с приходи от 18 милиона и разходи от 12 млн. Левски е на загуба от миналата година. Когато имаш 17,4 милиона приход, само ДДС е около 3 млн. лв. От всички стоки, които продаваме в магазина, имаме 50% разход към доставчиците. Иначе НАП утре ще дойдат и ще ни запорират всичко. Ще кажат, като сте на печалба, защо не ни плащате. Клубът финансово миналата година е на загуба с над 1 милион лева. Когато говориш с цифри, не можеш да си играеш така, както аз си играя с внучките“, призна Наско Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК