Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира на прескоференцията на "Герена" и предстоящия конгрес за президент на БФС на 15 март. 

"За мен тази дата (б.р. - 15 март) е сакрална. На нея Илиана е родена. Надявам се на тази дата да се роди и нещо хубаво и добро за бъдещето на българския футбол. На този етап не правим сметка да издигаме кандидат от името на Левски. Това може да се промени. Изключително важно за нас ще е платформата, програмата, която всеки един кандидат предлага", каза Сираков.

"Чувам за Бербатов и екипа му. Чувам, че господин Крушарски щял да се кандидатира. Димитър Аргиров също щял. Вальо Михов не е категоричен още, ще проведа разговор с него. Трябва да видим всичките кандидати какво предлагат и как виждат развитието на българския футбол“, продължи той.

"На всички трябва да е ясно, че трябва да има огромен завой, за да се отлепим от дъното. Искам да поздравя един светъл лъч - Илиан Илиев. Това, което свърши за две седмици надхвърли очакванията ми, но не се изненадвам. Виждаме какво върши в Черно море“, добави Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024