Спортният директор на "Левски" Наско Сираков остро критикува футболистите на тима след безличното равенство 0:0 с Берое на "Герена". Шефът дори открито нападна Дъстли Мулдер и Кристовао Рамос. Сираков също така коментира и така очакваните от Славиша Йоканович и от феновете нови попълнения, които да помогнат на "Левски" да започне най-после да побеждава.

"Проблемът беше, че не успяхме да отбележим гол, въпреки че създадохме доста положения. "Левски" има два проблема. В пореден мач не ни достигат физическите сили. Отборът не е подготвен кондиционно. В същото време допускаме много грешки при подаванията, особено в завършващата фаза. Явно ни липсва класа", сподели Сираков.

"Вълнува ме играта, а не толкова резултата. Въпросът е как си играл. В "Левски" има много футболист, които нямат нужната класа и затова резултатите са такива. Не смятам, че някога Кристовао Рамос и Дъстли Мулдер са играли добре. Откакто Рамос дойде в "Левски", има 2 отбелязани гола", отправи Сираков критиките си към холандския защитник и португалския халф.

"Създадохме много положения, но не можахме да реализираме. Не смятам, че имаше само центрирания към Генков, а и далечни удари. Трябва да доведем поне едно ново попълнение тази седмица. Аз съм го казвал много пъти, в "Левски" са минали 140 футболисти последните 5 години, какво да го коментираме този въпрос за скаутското звено. В "Левски" няма Дейвид Копърфийлд, който да си измъкне футболисти от малкия джоб. В момента не можем да си позволим да плащаме трансферни суми, търсим само свободни агенти. Качествени такива обаче трудно се намират. Аз веднага мога да доведа 4-5 човека, но не съм убеден, че те са по-добри от тези, които сега са на "Герена". Гледали сме над 100 футболисти, но нищо не сме харесали", обясни Сираков.

"Наблюдаваме играчи от испанската втора дивизия, от Франция, Белгия, Холандия. Ще видим кой ще дойде. Става въпрос само за свободни агенти. Не знам обаче кой ще се съгласи на нашите условия", добави шефът.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ