Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович не беше никак доволен след нулевото равенство с Берое в мача от 4-ия кръг на "А" група.

"Няма от какво да сме доволни. Берое игра с човек по-малко почти 60 минути, а не успяхме да вкараме. Дори и в намален състав, те бяха по-бързи, по-свежи", коментира Йоканович след равенството.

"Изпуснахме много положения, просто трудно стигаме до гола. Трябва да повишим качеството си", заяви сърбинът.

"Не съм доволен нито аз, нито публиката. Не знам дали е липса на шанс или липса на умения, не съм доволен", каза още Йоканович.

„Надявам се, че в бъдеще ще имам повече варианти да променям играта в течение на мача. В първия двубой опитахме с един нападател, във втория – с два, днес – с три. Все още търся най-удачната схема. Резултатът е най-важен, а днес не стигнахме до победата. Доволен съм от определени епизоди от мача и те ме карат да бъда оптимист, но крайният резултат не ми дава причина да бъда пределно доволен. Много е тежко да даваш пресконференция, когато си играл с човек повече толкова време. Аз съм треньор и работя с футболистите, които имам на разположение. Искам да постигнем подобрение, а тези момчета още не са разкрили пълния си потенциал. Когато дойдох в "Левски", бях наясно в какъв отбор идвам, че фланелката тежи. В първите 4 мача направихме стъпки назад, но сезонът е дълъг и смятам, че в края ще постигнем това, което "Левски" заслужава", оптимист е сърбинът.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ