Агентът на вратаря на Левски Пламен Андреев - Виктор Кирков, излезе с много критично изявление в социалните мрежи, в което обвинява новия треньор на "сините" Станислав Генчев, че ще остави вратаря резерва, въпреки че цената му според портала "Трансфермаркт" е 2 милиона евро.

Недоволството на мениджъра идва след първата пресконференция на наставника на "Герена". По-рано днес Генчев обясни, че се работи по привличането на чуждестранен вратар.

БЛИЦ припомняме, че Андреев има договор с Левски до следващото лято.

Публикацията на Виктор Кирков във "Фейсбук": 

"Да оставиш 2 000 000 евро на скамейката

От днес стойността на клиента ми Пламен Андреев е 2 милиона евро, сочи пазарната му оценка, публикувана на престижния сайт "Трансфермаркт". Това е втората най-висока актуална стойност на играч в "Левски", шестата по размер сред всички български футболисти и тринадесетата сред състезателите в "efbet лига".

Пламен беше с основна заслуга за спечелването на единствен трофей за "Левски" в последните 15 години - Купата на България през сезон 2021/22. В следващите 2 сезона спечели еднолично приза за най-много "сухи мрежи" в шампионата. През миналото лято в евромачовете на "сините" направи невероятни спасявания, които донесоха в клуба милиони евро.

ВЪПРЕКИ СТРАХОТНИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ, ПЛАМЕН АНДРЕЕВ Е ЕДВА НА 19 ГОДИНИ.

Възрастта му е достатъчен аргумент за минималните колебания в играта му през последния сезон.

Като жест на благодарност за отличната му работа обаче Пламен ще е сигурна резерва в "Левски" през новия сезон, съдейки по изказванията на новия треньор на тима Станислав Генчев".

Постът на Кирков предизвика голям интерес и коментарите заваляха. Още към първия от тях той пише нещо, с което загатва, че е възможно и Андреев да се раздели с Левски - "Напълно съм съгласен, че трябва да продължи да се развива другаде".

 

 

Да оставиш 2 000 000 евро на скамейката От днес стойността на клиента ми Пламен Андреев е 2 милиона евро, сочи...

Публикувахте от Viktor Kirkov в Вторник, 4 юни 2024 г.