Голям скандал се разрази след равенството 2:2 между ЦСКА и Лудогорец на “Българска армия”. Домакините водеха с 2:0 до 86-ата минута, но допуснаха изравняване, което направи разградчани есенен шампион. Издънката отприщи гнева на феновете на ЦСКА, които предизвикаха разправия след края на двубоя.

Група привърженици поискаха обяснение от тотално разочаровалия не само в днешния мач, а и през цялата есен, Спас Делев. “Спасе, защо спряхте да играете второто полувреме, а защо. Защо спряхте? Що не играхте, бе, един гол имаш, това имаш (б.р. – фенът показва среден пръст на Спас Делев)”, крещяха привържениците към нападателя. “А миналия сезон хубаво ли ти беше, когато вкарвах. Не е важно кой вкарва, важно кой побеждава, нали така. Водим с 2:0, вие псувате. Какво е изгубено, кажи ми какво е изгубено”, опита да отвърне нападателят, но без успех, след което последваха нови гневни псувни и критики по адрес на представянето му.

Борис Галчев подмина феновете без да обели дума и предизвика яда им. Иван Бандаловски обаче се спря и поговори с разгневилите си ултраси. “Да не мислите, че на мен ми е хубаво. За пет минути два гола ни вкараха, какво да правя”, заяви защитникът. “Как може, бе, даваме им точки, шампиони са тръгнали да стават”, викаха ултрасите. Привърженик на ЦСКА дълго време стоеше и искаше обяснение от всеки от играчите, които излизаше от съблекалнята: “Искаме да дойде някой и да ни каже какво става в отбора, защо не искат да играят. Видяха днес публика и се гаврят с нас.”

“Мачът е уреден, само да ни кажат кой ще е шампион, Лудогорец или “Левски”. За мен не играха, не може Тошко Янчев да играе в наказателното поле все едно е на тренировка. Тотаджийска работа”, гневяха се ултрасите, които подхванаха познат рефрен отпреди време: "Вън, боклуците от ЦСКА."/БЛИЦ