Със скандал завърши днешната тренировка на ЦСКА в Гърция. Заниманието беше водено от Драголюб Симонович, на когото му се наложи да влиза в ролята си на шеф и да помирява двама от титулярите - Жуниор Мораес и Пламен Крачунов.

Бразилецът и българският защитник се сдърпаха, след което прехвърчаха искри. Мораес реагира доста бурно след острото влизане на Крачунов, което принуди Дуци да се намесва.

Симонович веднага събра целия отбор и накара двамата футболисти да си стиснат ръцете и да покажат, че не са останали с лоши чувства след инцидента, който често се случва на двустранни игри и тренировки.

Дуци се включи на пълни обороти в днешното занимание на "червените" в Александруполис, разказва още пратеникът на "Спортал" в Гърция. Сърбинът се пусна заедно с футболистите в квадратите, които бяха разигравани за загрявка, а след това взе дейно участие и в двустранната игра. Той обаче не игра редом до футболистите на 31-кратните шампиони, а им помагаше със съвети вътре на терена в ролята на "жокер". Всичко това се случваше под зоркия поглед на старши треньора Димитър Пенев, който не се притесняваше от присъствието на Симонович и също даваше съвети на футболистите за някои по-тънки ситуации.

Лошото време застигна "червените" и на брега на морето. Днес "армейците" тренираха под непрестанен дъжд, който в края на заниманието премина в сняг. Въпреки това играчите на ЦСКА ще проведат още едно занимание за днешния ден, след като вчера имаха само една тренировка.