ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Зрителите на стадиона в Кърджали, които бяха дошли за мача от Първа лига между Арда и Ботев (Пловдив), станаха свидетели на грозен инцидент, съобщиха за БТА очевидци. Срещата завърши 2:1 за домакините от Арда, а случката се разиграла при резултат 1:0 за "канарчетата" в ранните минути на второто полувреме.

В началото на второто полувреме, помощник-треньорът Артур Ованесян се нахвърлил на кондиционния треньор на клуба - хърватина Алекса Бошкович. След спор на висок тон, отношенията между двамата са преминали към физическа саморазправа, в която арменецът нанесъл удари по своя колега. Хора от публиката в Кърджали видели всичко това и дори започнали да сочат резервната скамейка на "канарчетата", подвиквайки: "Бият се, бият се".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Но инцидентът не приключил до тук, тъй като след края на мача двамата подновили саморазправата. А арменецът Ованесян отново ударил по хърватина. Това се случило в зоната между съблекалнята и автобусите на отборите, отново доста хора са станали свидетели, а този път полицаите се наложило да се намесят и да спрат боя.

Артур Ованесян се присъедини към Ботев Пловдив в началото на тази година, по покана на тогавашния старши треньор - Азрудин Валентич. Двамата са работили и в предишния клуб на бизнесмена Антон Зингаревич - Фремад Амагер (Дания).

Ованесян отначало беше назначен начело на дублиращия отбор на "канарчетата" във Втора лига, но след като Валентич стана спортен директор, той влезе в щаба на Желко Копич като помощник треньор там.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК