Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Скандал разтърси "Лаута" в навечерието на мача с "Левски". Утре от 17:30 часа Локомотив (Пловдив) приема "сините" в двубой от 25-ия кръг на "А" група. Треньорът на "смърфовете" Стефан Генов се оплака, че един от футболистите му е избягал и вече втори ден е в неизвестност. Талантливият нападател Серафим Михайлов си събрал багажа от "Лаута" и не смятал да се връща. Информациите са, че мениджърът му Мирко Миличевич го урежда с проби в чуждестранен клуб.

"Упрекват ме, че не налагам юноши. Серафим със сигурност щеше да влезе в групата за мача с "Левски" и при първа необходимост щях да го използвам. Сега как да го налагам в отбора, като той не идва на тренировките", заяви Стефан Генов.

"Серафим отлично знае телефоните на всички в Локомотив, но не се е обаждал. Мениджърът му беше на "Лаута" и преговаряха с ръководството. Каза, че ще даде отговор. Е, виждате какъв е отговорът", допълни наставникът на Локо (Пд).

Припомняме, че Михайлов не е играл нито минута в официален мач през пролетния полусезон, което може и да го е обидило. Както е известно, 17-годишният нападател преди време води подготовка с мъжкия състав на Манчестър Сити, но след като го отпратиха от Острова подписа договор с Локо (Пд).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ