ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Скандалите в Пирин (Благоевград) нямат край. След като стана ясно, че ръководството на клуба иска да изгони двама играчи - Даниил Кондраков и Владимир Медвед, сега към тях се добавят още халфът Аюб Абу и нападателят Уго Комано. Това разкри бившият треньор на "орлетата" Радослав Митревски, който обясни и за намеса на политиката във футбола в Благоевград.

Специалистът се включи с коментар под публикация във "Фейсбук" на ексизпълнителния директор на клуба Велислав Елезов. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Не, не са само Кондраков и Медвед. Има и други играчи, на които не плащат, защото според тях тези футболисти симпатизират на друг(и) кандидат кметове. Докато бях старши треньор на отбора господата Дафинов (б.р. - управителят на Пирин) и Петрунов (б.р. - спортен директор) преди да ме уволнят на два пъти ме привикваха в кабинета на изпълнителния директор и ми казваха, че трябва да изгоня Комано. Аз ги попитах какви са им мотивите и те ми отговориха, че Манолев (б.р. – бивш президент на Пирин) го е докарал. Аз им се изсмях и им казах, че докато съм треньор, няма да изгоня никой политически. Друг случай, в който на тренировка играчите Аюб Абу и Владимир Медвед се сдърпаха и след нея в треньорската стая влиза г-н Дафинов и ми казва Аюб да си събира багажа, но му казах да си гледа неговите задължения. Уточнявам, че Абу също е доведен от Манолев, но без комисионна", написа Радослав Митревски.

Публикацията на Елезов, която предизвика огромен интерес и вълна от коментари: 

"Д-Ъ-Н-О Пирин Благоевград! 

Умишлено не плащат заплати на Кондраков и Медвед, за да ги изгонят (ако станат две към 10.11 и двамата могат да разтрогнат по вина на клуба, и да искат всичко до края на съответните договори). 

Дължат стотици хиляди на НАП и контрагенти. А миналата седмица, подписват с френски футболист, който не е играл от година и половина. На 30 години. Обаче, интересно, не го обявяват, а и не го картотекират (справка fpleague). А за ФИФА е вече наша собственост от миналата сряда. А на всичкото отгоре, договарят и комисионна за агента му, която, обаче, не подписват и плащат. Ох, майко! Един работен ден на временно изпълняващия длъжността управител на ОФК Пирин".

Бившият спортен директор на "орлетата" Петър Занев пише следното: "Никога в живота си не съм виждал такава простотия… Как може по време на сезона да преследваш и малтретираш собствените си играчи. Какво са виновни момчетата, че са постоянно лъгани? Въпреки всичко решиха да останат, и да играят за отбора. Обвинявани са, че си говорят с мен, заплашвани и карани да мислят за всичко друго, но не и за това, което трябва да правят. Затова ли ни забраниха през целия трансферен прозорец да взимаме играчи и селекцията да се прави до седмия кръг? Явно чули, че при трансфери се взимали комисионни. За два трансферни прозореца при нас Пирин е дал 0 лева комисионна! А сега искаме да изгоним колкото се може повече, за да вземем новички". 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024