ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ОФК Сливен обвини спортния директор на Спартак (Пловдив) Тодор Тимонов в "уговаряне" и "купуване" на мачове, в частност срещата между двата отбора на стадиона под Сините камъни вчера. Пловдивчани спечелиха с 2:0 след два страхотни гола на капитана си Георги Лазаров. Шефове на домакините се усъмниха в обективността на съдийството, пише "Марица". 

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Феновете на Спартак не останаха безучастни и защитиха директора си Тимонов с декларация, но не бяха конкретни в обвиненията си към ОФК Сливен и порочното оставане на клуба в Югоизточната трета лига този сезон, както и към президента на ОФК Несебър Недялко Москов, чийто тим е в пряк спор за първото място. 

Зоналният съвет на БФС - Пловдив отложи за новата седмица решението след прекъсването на мача Несебър - Куклен, което породи съмнения, че всичко ще бъде покрито.

Позицията на феновете на Спартак (Пд), изразена на страницата им във Фейсбук:

"Днес (б.р. - вчера) след изиграването на поредния кръг от първенството във В група, стананахме свидетели на още една незаслужена атака срещу нашия Спартак Пд! Някак си от нищото и против всякаква логика, футболни "капацитети" се изказаха неподготвени и обвиниха спортния ни директор Тодор Тимонов в "уговаряне" или още по нагло "купуване" на мачове, имайки предвид в частност днешния ни мач срещу отбора на Сливен???!!!

Няма как да останем безразлични и да допуснем подобни удари под кръста, когато е замесен нашия клуб и още повече и човек от ръководството! До момента от започване на пролетния дял на В югоизточна група, станахме свидетели на доста странни неща и най-вече на събития, напомнящи за така наречени "мутренски" времена в нашия футбол!! Да се запитаме тогава: кой има интерес или полза от това?! Защо името на Спартак Пд е намесено без грам доказателства или най-лесно е да се хвърли вината, че виждате ли основния фаворит за влизане в Б група, използва неправомерни средства за постигане на целта?!

Да не зададем и ние някои неудобни въпроси към ръководството на ОФК Сливен и към президента на ОФК Несебър Недялко Москов, но всичко по реда си!

Все пак се надяваме на адекватни решения и наказания от страна на ЗС на БФС - Пловдив и да се сезират относно днешните неоснователни и "гнусни" обвинения от страна на ОФК Сливен срещу ПФК Спартак Пд!".