„Червената“ фракция „Офендърс“ се завръща в сектор „Г“ и отново ще подкрепя ЦСКА от най-горещото място на трибуните. Същите запалянковци скочиха срещу Гриша Ганчев през февруари и обявиха, че повече няма да подкрепят отбора. Казват, че тази им реакция провокирала бизнесмена да обяви, че се оттегля от ЦСКА. „Офендърс“ имаха среща вчера със Стойчо Младенов, след което публикуваха следния пост във „Фейсбук“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Снощи се проведе среща между представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и конкретното си желание "Сектор Г" отново да бъде единен, силен и зад гърба му в предстоящите битки. Получихме уверение, че спортно-техническата власт е изцяло в неговите ръце и предстои единствено и само здрава работа в името на ЦСКА.

Считано от днес, нашата група реши да се върне към предишните си функции в Северната трибуна. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов, забелязващите се и пожелани от нас промени от последните седмици на структурално и ръководно ниво в клуба, както и нуждите на "Сектор Г" наклониха везните и друга алтернатива не остана. Но нека е ясно на всички - никога няма да отстъпим от нашите принципи и вярвания и бъдете сигурни, че няма да мълчим и бездействаме в случай, че някои познати събития и процеси от близкото минало започнат да се повтарят отново.

Искаме да благодарим и на Любо Пенев за всичко през изминалите месеци и да му пожелаем успех във всички бъдещи негови начинания. А сега - с Генерала напред!

САМО ЦСКА".

 

Снощи се проведе среща между представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и конкретното си...

Публикувахте от Offenders в Понеделник, 9 август 2021 г.