Любчо, Любчо, каква стана тя, Любчо. Пак на мегдана излезе и тъпана задумка, магариите да си покажеш. Тъпанът ти голям е, ала е празен, Любчо. Главата не е само за калпак, да знаеш. В твоята не знам какво има, ама от там много съскащи думи излизат, опасни, направо отровни. Като заплюеш наляво и надясно, и сахарска камила би ти завидяла.

Ако можеше да ги подредим всичките, дето  публично ги хокаш, оттук до любимата ти Валенсия мястото нямаше да стигне. Подпука Ицо, Емо, Лечков. С хора, дето хляб си ял и къща си делил. Сега и Стойчо Младенов захвана.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

А за медиите да не говорим – конско ни четеш, показалци размахваш, караш ни на пръсти да стъпваме и да внимаваме в картинката. Ти си такъв, Любчо, още от време оно. От 1993 година преди мача с Финландия – нали си спомняш, дето правосъдие на журналистите раздаваше. И после, президент на ЦСКА като стана, пак я караше грубовато и диктаторски. А тогаз колко лъжи изрече – Хитър Петър и Настрадин Ходжа ряпа да ядат – що спонсори докара, на Калотина се избиваха кои първи да дойдат и ЦСКА-то да спасяват. Да не  говорим как финтира Чомаков с трансфера в Лече, направо му разказа играта на момчето. 

Проблемът ти е, че критика не търпиш – като магаре в асансьор си. Кажат ли ти „А“, цялата азбука ще изредиш и на две стотинки ще направиш тоя, дръзнал нещо по твой адрес да изрече. Не порасна ли бе, Любчо. На 55 скоро ще станеш. Брада го наболо, а още си вири сополо. Не го вири, а на земята стъпи и в ръце се вземи.

И онуй его, дето от душата си все излиза, вземи го приспи. Тупаш се в гърдите, че си цесекар огромен, ама нарцисът ти май е най-мащабен. Де се е чуло и видяло истински цесекар преди важен мач тъй всичко да разваля и като торнадо из Борисовата градина да премине. Де се е чуло и видяло истински цесекар да хули ужасяващо гадно Стойчо Младенов – човек, който два пъти шампион ЦСКА е правил и е бил под път и над път Левски, където го хване. Те, левскарите, така Стойчо не нападат баш преди важен мач, както твоя милост. Ама ти, Любчо, май не осъзнаваш какво ги надроби. Дорде разбереш, бухалът на кавал ще засвири.

Само срещу Боби Михайлов и Гриша Ганчев не смееш да гъгнеш публично, но защо ли. Подскажи ми, че нещо не се сещам… Защото май те много имат да казват, ако вземеш и тях да ги жегнеш. Значи тъпанът ти, изглежда, не е толкова празен. Но все пак си е доста празен, да знаеш…
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ