Новият треньор и спортен директор на Левски Славиша Стоянович даде интервю за словенското издание „24ur.com”. 50-годишният специалист сподели причините, които са го подтикнали да приеме офертата на „сините“, въпреки че е получил две по-добри най-вече откъм финансова гледна точка предложения. Словенецът е категоричен, че Левски не е толкова зле, колкото изглежда отвън.

„Защо приех предизвикателството да се завърна в Левски? Въпросът е съвсем прост. Левски не е в същата позиция, както бе преди години, но със сигурност не е толкова зле, колкото изглежда отвън. Реших да се върна, защото познавам много добре средата. Работих тук и когато напуснах Левски заради латвийския национален отбор, дадох дума, че ще се върна, когато отново съм необходим“, заяви словенецът със сръбски произход.

„Левски има много фенове и рядко се среща такава атмосфера, каквато създават те. Това са само някои от основните неща, заради които се върнах. Решението беше лесно, въпреки че имах и други две предложения. Те бяха и финансово, и по всякакъв друг начин по-добри, но поради посочените неща реших да приема ролята на треньор на Левски“, сподели Стоянович.

„Що се отнася до работата ми като спортен директор, не бих искал да коментирам прекомерно на този етап, защото все още трябва да съгласуваме нещата. В момента приоритет е справянето с вируса и здравословните проблеми”, допълни 50-годишният специалист.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството